H E Sondorpschool

boerhavenstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk het volledige profiel van H E Sondorpschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op H E Sondorpschool vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 6

hallo mijn naam is jaap eijndh...

hallo mijn naam is jaap eijndhoven ,ik heb op ongeveer op 4 lagere scholen gezeten.ja te veel. schoolstraat school, school met de bijbel teuge, gr.van.pingsteren? he sondorpschool. mijn beste herineringen heb ik aan de sondorp,mijn schoolliefde was het mooiste meisje van de school hetty holdrichter.soms denk ik nog aan haar. sommige dingen vergeet je nooit. woon nu in australie en heb het erg goed.groeten jaap. ps de klasgenoten van de school met de bijbel die niet wilden geloven dat ik mijn eigen huis zou kopen geloof het maar.33halewoodcl blackallspark nsw australie

2010, Deleted

leuke school...

leuke school

2010, jan

Het was wel even wennen na Goe...

Het was wel even wennen na Goes, eerst in een "noodgebouw" in een relatief nieuwe wijk van Apeldoorn, later op een moderne nieuwe school die met een officiele opening de deuren opende voor de kinderen. Goede school eigenlijk met juffrouw Everts in de 1st klas, meester Jansen in de 4de klas en meester Guis in de 5de klas. Meester Guis met de banjo en z'n verhalen over "Jantje". Aardige mensen deze onderwijzers. Je deed je best ook omdat ze aardig waren. Meester van Wijk was een verhaal apart, heel vershillend! Hij mag dan wellicht een drijvende kracht zijn geweest in de opbouw van de Sondorp school maar vaak ook ten koste van kinderen. Gelukkig is het uit de tijd dat kinderen echt ongenadig geslagen mogen worden. Hij deed het echter veel te vaak, en veelal volkomen ten onrechte. In het algemeen waren m.n meester Jansen and meester Guis mijn favourite meesters en de klassen waren leuk vanwege de aanwezigheid van zoveel kleurijke leeftijds genoten, de kleine ervaringen en ontmoetingen die op die leeftijd belangrijk waren. Klasgenoten waren ondermeer Gerrit Altink, Peter Bloemendaal, Chris Kip, Jopie Voortman, Rene Huisman, Henk Holtrighter, Liebeth Toet, Floor Maas, Jeannette Loois, Hanneke Kamerbeek en vele anderen.

2011, Paul
?