Gymnasium IJpelaar

Mathenessestraat in Breda, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gymnasium IJpelaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 21

Op Gymnasium IJpelaar vind je 0 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

Nog 1 jaar meegemaakt op de sf...

Nog 1 jaar meegemaakt op de sfeervolle lokatie aan de Seminariewegmet de Lepper. Daarna de Mathenessestraat met rector Hertogh. Bewaar goede herinneringen aan buitenschoolse activiteiten, sport tijdens de middagpauze, grappen, spieken (ja, ook ik). Beste grap was wel in klas 2 met 2 blauwe schoenen op het plafond en een briefje in het boek van Heintje met de vraag van wie de voetstappen waren. Pas op het eind van de les keek hij naar het plafond. De bezetting en demonstratie voor behoud van zelfstandigheid tekenden de identiteit van de school.

2008, Hans

staking door grootste deel ...

staking door grootste deel lerarencorps (de priesters) met onterechte onvoldoendes van school gestuurd met advies mavo 2 ( om mijn vader te "naaien", die vóór de fusie met Newman was en in het schoolbestuur voorzitter was) Dit had voor mij grote consequenties. Gelukkig wel mijn beste vrienden aan overgehouden.

2008, Jobs

Eén vd laatste onafhankelijke ...

Eén vd laatste onafhankelijke gymnasia. De staking waar Linthorst over spreekt, faalde, en het werd na de fusie de Newman-IJpelaar Scholengemeenschap. Op deze site is die aangegeven als Newman, de huidige naam.

2009, Michiel
?