Guido de Bres

Haastrechtstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

1296 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Guido de Bres, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Guido de Bres foto

Op Guido de Bres vind je 72 klassenfoto’s en 1296 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Zeer wisselende herinneringen.

Zeer wisselende herinneringen. Wat een beleid omtrent haardracht en zo! Werk in Zwijndrecht waar ik veel ex-Guido'ers tegenkom:op deze school zeker niet geleerd hoe je tolerant moet zijn t.o.v. andersdenkenden. Levert veel wereldvreemde mensen op of gefrustreerde zielen. Door een lange HAVO carriere herinneringen zat,(vooral over schoolplein, maar ook over de polio-epidemie). Heb echter geen foto's. Hoe zou het gaan met Herma (spurm) van Krimpen, Gert Jan Oorbeek of alle "stille liefdes" ?(zoenen in het fietsenhok) Moet nog weleens denken aan de tijd dat ik naar de kapper werd gestuurd. Nu onvrijwillig kalend. Of die werkweken waar op het drinken van een pilsje een zaterdagochtend straf stond. Kan me zeker 3 biertjes herinneren.... Op mijn erelijst prijkt nog een 3 voor Godsdienst,(nog bedankt Hus) wat een voorwaardelijke overgang tegenhield. Ben nu ondanks die 3 jaren actief in de kerk geweest. Zou nog wel eens een boom willen opzetten met mensen van toen.

Guido de Bres, 1974

mevr.

mevr. de hoog (ned), dhr Hilgers (dui), Harkema (fr), stolk (gesch), abc van dis (scheiku+zaterdag terugkomen) mevr. vd zee (dui+corvee), jaartje schiebroek (olijflaan)

Guido de Bres, 1977

Ik ben begonnen in 1975 in 1J.

Ik ben begonnen in 1975 in 1J. Ik herinner met de volleybalwedstrijden nog in de sporthal. De eerste jaren zwartrijden met de tram naar het andere gebouw. In de 2e ging ik naar de MAVO, daar heb ik examen gedaan, maar dat was net aan, dus moest ik naar HAVO3! Daardoor heb ik ook in Schiebroek gezeten. Ik 1982 examen HAVO gedaan. Wat ook leuk was was de werkweek in Noorbeek. Straf uitzitten op zaterdag bij Den Engelsman ging meestal gepaard met veel koffie en diverse koeken.

Guido de Bres, 1975

?