Gsg. voor L.M.O., M.M.O en M.E.A.O.

Emmastraat 24 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Gsg. voor L.M.O., M.M.O en M.E.A.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 41

Op Gsg. voor L.M.O., M.M.O en M.E.A.O. vind je 4 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 17

mijn herrinering is dat de mee...

mijn herrinering is dat de meeste lessen waren op de nieuwlandersingel waaronder tekenen onderin de kelder, maatschappij leer, muziekles en geschiedenis van de zelfde man en helaas voor hem die mocht ik echt niet

2004, Deleted

LDS, Emmastraat, geweldige tij...

LDS, Emmastraat, geweldige tijd. Zoveel leuke dingen meegemaakt. De hele koude winter in 78/79, met moeite naar school. Schoolexcursie naar Praag, examenstunt waar alle leraren verkleed op een rondvaartboot gestuurd werden. Speciale herinneringen aan; Harry, Jaap, Elly V., Anja, Alice.

2005, Maike

dat ik met een engels tentamen...

dat ik met een engels tentamen tooth-past vertaalde als toast-pasteitjes, dat was toch leuk gevonden een dag na mijn moeder's verjaardag waar ik verscheidene toastjes naar binnen had gewerkt.Ik had die avond toch iets eerder naar bed moeten gaan dan had ik waarschijnlijk een iets beter cijfer gehad dan die 2,3 .

2005, Deleted
?