Groot Schuylenburg - Z-verpleegkundige

in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groot Schuylenburg - Z-verpleegkundige, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groot Schuylenburg - Z-verpleegkundige foto

Op Groot Schuylenburg - Z-verpleegkundige vind je 0 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ilse vd Ree is de enige met wie ik nog contact heb van deze periode.

Ilse vd Ree is de enige met wie ik nog contact heb van deze periode. Gewerkt op paviljoen Fazant, Linde en Gouden Regen. 6 Maanden voor het eindexamen er mee gestopt, nare situaties meegemaakt daar.

Groot Schuylenburg - Z-verp..., 1974

De lichting 9709 volgens mij.

De lichting 9709 volgens mij. Een erg leuke tijd heb ik daar gehad. Ik woonde op Peppel met Leontien en Marie-louise. De rest aan de Zutphensestraat (ben naam kwijt). Lekker uit en leuke dingen doen met de klas. Ben wel veel namen kwijt van leraren. Van klasgenoten niet: Nadine, Elt, Patrick, Bas, Bart, Janneke, Inge, Daniele, waar ik niet op kan komen: jongen uit Aalten, meisje uit Nijverdal en ohja Kirsten.

Groot Schuylenburg - Z-verp..., 1997

1 sept.

1 sept. 1966 kwam ik op Gouden regen te werken, daarna op Magnolia. Een spannende leuke tijd. Nu ben ik er weer werkzaam maar wat is de tijd veranderd! Alleen de bomen zijn nog hetzelfde, even mooi en statig.

Groot Schuylenburg - Z-verp..., 1966

?