Groot Goylant

van Lintschotenlaan, Diependaalselaan en Larensweg in Hilversum, ( Toon op kaart )

733 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Groot Goylant, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 117
  • Schoolgenoten 733

Op Groot Goylant vind je 117 klassenfoto’s en 733 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 557

leukste herinneringen aan deze...

leukste herinneringen aan deze school zijn kamp texel, ferjo en nico, huishoudkunde van jaqueline. 14 jaar later kort een relatie gehad met shamol die ik via schoolbank weer tegen kwam. dat liep helaas mis. Zou wel eens willen weten hoe het met elmar vos en damy vos is.......

2002, sandra

geen favoriete alleen negatiev...

geen favoriete alleen negatieve hahahahah. 1 daarvan is leloux als 4 jaar mentor

2002, Deleted

eerst 2 jaar mavo gedaan, daar...

eerst 2 jaar mavo gedaan, daarna 2 jaar huishoudschool.Ik moet zeggen ik heb veel lol gehad op deze school. vooral het laatste jaar!! ik heb bij Jacqueline van de Pol, Jacqueline Janssen, Silvia van Dijk, Monique van Woudenberg , Esther van t Hoenderdaal.(dit zijn namen die ik nog weet) in de klas gezeten (klas 4). Ik kwam veel bij Sylvia van Dijk. Wat ik me ook herinner is de schoolvakantie naar Vlieland, op een tandem fietsen, jeeee dat viel nog niet mee zeg. Naar de kroeg daar, geweldig, en natuurlijk de luchtbedden leeg laten lopen in de tenten. En zelf je eten maken brrrr, macaroni die niet te eten was, maar goed het was bere gezellig.

2002, Tineke
?