groningsche kook en huishoudschool

kraneweg in Groningen, ( Toon op kaart )

268 scholieren

Bekijk de volledige pagina van groningsche kook en huishoudschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 38
  • Schoolgenoten 268

Op groningsche kook en huishoudschool vind je 38 klassenfoto’s en 268 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 221

leuk om op deze manier toch ie...

leuk om op deze manier toch iets van je oude klasgenootjes te lezen, ik zie wilma gorter, margriet meijer, verder herinner ik me beppie wildeboer, martha hoogeveen,roelien kiemel,ans ernens,jannie hut,olga eikema. Ik weet nog heel goed dat we op de fiets naar ruinen zijn geweest voor een fantastische week op een boerderij en dat ad boelens voor ons allemaal een persoonlijk lied heeft gemaakt.Helaas heb ik geen foto's van die tijd, maar weet dat ze wel gemaakt zijn, volgens mij door margriet.

2002, yvonne

juffrouw Werkman was de lerare...

juffrouw Werkman was de lerares koken, ze had het hard te verduren! We hebben heel wat afgelachen in die jaren. Mijn beste vriendinnen waren Annegriet (zij woonde in Haren) en Lyda, de laatste heb ik jaren geleden bezocht.

2002, ruthy

ik zat hier maar 1 jaar, want ...

ik zat hier maar 1 jaar, want ik zat niet goed. Was en ben nog steeds a-huishoudelijk.Ik had een pest aan strijken( doe ik nu bijna niet)Koken hadden van juf Baalman.Mijn leraar algemene vorming van toen meneer Brans zag dat ik beter ergens anders naartoe kon en heeft me bijlessen gegeven! Nog eeuwig dankbaar daarvoor.Vervolgens ging ik naar de HBS.Mijn vriendinnetjes: Anneke Til, Dineke Draaisma,Jacomijn Koopman, Betsie Ellerie, Harmina van der Schans en Dineke Liewes.

2002, Marga
?