Groenhorst College

de Balkan 9 in Emmeloord, ( Toon op kaart )

166 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groenhorst College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groenhorst College foto

Op Groenhorst College vind je 27 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pluto= van winden, was directeur becker gaf techniek(prachtkerel) schilt gaf biologie (leek wel cancerman uit x-files met z'n gerook, ik rookte ook hoor.

Pluto= van winden, was directeur becker gaf techniek(prachtkerel) schilt gaf biologie (leek wel cancerman uit x-files met z'n gerook, ik rookte ook hoor.) voor de rest weet ik zo 123 geen namen meer van leerkrachten wel van leerlingen, maar zo te zien hebben die geen belang bij het weer spreken van oud klasgenoten, zeer weinig animo. Ik probeer nog een klasse foto te vinden en te uploaden. School heette toen anders geloof ik, dat zal de reden zijn voor het lage animo.

Groenhorst College, 1977

Plantinga gaf Engels, Veeteelt werdt gegeven door een vrouw, ben dr ff kwijt.

Plantinga gaf Engels, Veeteelt werdt gegeven door een vrouw, ben dr ff kwijt. Pluto was erg streng, de conceierge trok je aan je haren op je achterhoofd omhoog, je wou wel meewerken.

Groenhorst College, 1980

Ik heb een ontzettend leuke tijd op deze school gehad.

Ik heb een ontzettend leuke tijd op deze school gehad. Vooral de survivalweek en de eindexcursie is mij bijgebleven. Daarnaast de gymlessen van C. Droog (heel zwaar!!!)

Groenhorst College, 1995

?