Groenewegschool openbare school G.L.O.

Ericaplein 15 a in Rotterdam, ( Toon op kaart )

255 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groenewegschool openbare school G.L.O., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groenewegschool openbare school G.L.O. foto

Op Groenewegschool openbare school G.L.O. vind je 90 klassenfoto’s en 255 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De eerste vier schooljaren heb ik op deze school doorgebracht.

De eerste vier schooljaren heb ik op deze school doorgebracht. een grote school met steile grote trappen. Ik herinner mij de A en B klassen. mijn beste vriendin Hannie van Dalen, zat in de A klas. Sinterklaasfeest was altijd in de gymnastiekzaal aan de overkant van de school. Het laatste jaar kregen wij les van Meneer de Man. een hele aardige man. Op de laatste schooldag van het jaar, nam ik afscheid. Wij gingen verhuizen naar de Heijplaat. Ik kreeg mijn rapport van deze leraar, maar helaas heeft een ander kind uit deze klas het mee genomen. Nooit meer gezien.

Groenewegschool openbare sc..., 1962

Van de school weet ik alleen nog de laatste jaren te herinneren.

Van de school weet ik alleen nog de laatste jaren te herinneren. De dingen die mij echt bij zijn gebleven zijn de grote stenen trappen, het grote hek bij de voordeur, de wandeling naar de gym zaal. Knutselen op de bovenste grote zaal. Namen: meester Kerpel, mvr oevermans. 1e jaren. meester wonink. De verhalen van pietje bel. Klas genoten: Jeroen, Patrick Koster, Belmondo, Carla, Yvone de Vries, Simone, Dimitri, Jeroen, Mimoen, Belmondo. voor de rest weet ik het niet meer. ??

Groenewegschool openbare sc..., 1980

Ik heb de laatste drie 'klassen' van deze school doorlopen.

Ik heb de laatste drie 'klassen' van deze school doorlopen. De vierde bij meester Offermans, de vijfde en zesde bij juffrouw Ooms. Vooral de leesuurtjes vond ik altijd erg leuk. Het speelplein met alle attributen en muurschilderingen waren zeker uniek. Op dat speelplein werd door mij en mijn toenmalige vriendjes altijd een soort oorlogje gespeeld. Wat me nu opvalt maar waar ik toen geen oog voor had is de - toen al - multiculturele samenstelling van mijn klas. De volgende namen zijn mij bijgebleven: Rukiye(?) Tuncer, Lloyd Pot, Mark den Breejen, Ronnie van de Berg, Jeroen v.d. Jagt, Arjen v.d. Bosch (?), Edwin en Peter v.d. Heuvel, Carla Waarts. Enkele voornamen: Edelmiro, Els, Iwan, Gerard. Ik ben veel later nog eens langs het plein gereden en toen bleek de school afgebroken. Zoals zoveel in Rotterdam! UPDATE: Peter v.d. Heuvel maakte me erop attent dat er wat namen op de foto niet klopten. Mijn geheugen is kennelijk niet helemaal meer te vertrouwen. ;-) Die namen heb ik dus maar even aangepast.

Groenewegschool openbare sc..., 1977

?