Groenelaan (Verpleeghuis)

De Helpende Hand 9 in Amstelveen, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groenelaan (Verpleeghuis), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 19

Op Groenelaan (Verpleeghuis) vind je 1 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 22

Leuk dat er nu zoveel namen te...

Leuk dat er nu zoveel namen te lezen zijn! Groep 8409 oftwel Violet was onze groep en de opleiding tot Z.V.er was toch wel erg leuk. Wij zijn begonnen in sept.84 en de lesdagen waren op de bovenste etage van het verpleeghuis. Daar waren de leslokalen én toen nog het pers.restaurant. We begonnen met 9 leerlingen van de Groenelaan en 9 leerlingen van Verpleeghuis Hogeweij in Weesp. Het was een mooie tijd, ik heb er ontzettend veel geleerd in die 2 jaar en 3 maanden. Mede leerlingen en collega's: Toos Drubbel, de 2 zussen Ingrid en ..Martine?. Van de rest weet ik de namen niet meer sorry.

2003, Deleted

Ik heb hele leuke herinneringe...

Ik heb hele leuke herinneringen aan deze opleiding vooral omdat ik er veel geleerd heb en erg gelachen heb in de opleiding. Vooral om Herman Planken want die zat regelmatig te breien en met Coby Siksma waar ik nog een tijdje kontakt mee heb gehouden ze woonde bij mij op de galerij in de flat.Met Astrid v.d Wal uit Den Helder gingen we wel eens stappen in Amsterdam,ook met Marja Geers en een groepje zijn we wel eens naar centerparks geweest,verdere namen weet ik niet goed meer.Zuster v.d Mast woont toevallig ook hier in onze plaats. Ik woon op dit moment in Brabant, ben getrouwd en heb 2 meisjes van 15 en 12 jaar oud. Ik hoop dat er meerdere uit mijn opleiding aanmelden om wat meer herinneringen op te halen!

2003, judith

Hele leuke tijd geweest. Ik za...

Hele leuke tijd geweest. Ik zat in de groep 8309 die in september startte met de opleiding. We hadden een groep van 20, 10 uit verpleeghuis Hogeweij en 10 uit de groenelaan. Van de groep zijn vooral de namen Anke Herr, Marieke Vosman,Saskia Mulder,Loes Kimmel en Leontien Lodewijk me bij gebleven.(ook omdat ik die later nog wel ben tegengekomen)Ik weet nog heel veel van die periode omdat je school met werk combineerde en altijd met 1 van je klasgenoten op een afdeling stage liep. Ik weet nog wel dat tijdens een lesje inleving in de bewoner we in groepjes van 2 (1 in rolstoel en 1 duwen) naar w.c. groenhof moesten en moesten kijken hoe je als invalide werd behandeld in een winkel. Wij moesten een winkel in (ik was met Saskia Mulder) waar dure vazen en ander glaswerk werd verkocht om te vragen wat een bepaalde vaas kostte. We werden zo de winkel uitgezet want stel je voor dat er iets zou breken. Hoe zo onbeschoft behandeld. Als er 1 opleiding is waarvan ik het leuk zou vinden om een reunie te hebben zou het de groenelaan zijn. Wie weet reageren er meer uit mijn groep en kunnen we samen zoiets organiseren.(Gre Janne Kuik, Willy Kommer, Edith Bijleveld, Marlous Kiewiet, Jolanda Kleinveld, Bianca ter Brugge, Els Nieuwenhuis, Silvia Biemond, Anouschka Bakker, Nelly de Haas,Cora Ho, Jolanda de Vries)

2003, Deleted
?