Groen van Prinstererschool

Persoonsdam 12, Rotterdam in Rotterdam, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groen van Prinstererschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groen van Prinstererschool foto

Op Groen van Prinstererschool vind je 39 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik was juf op deze school.

Ik was juf op deze school. In dec. 1978 kwamen de lln. van klas 1 op mijn bruiloft. (nu groep 3)

Groen van Prinstererschool, 1978

Weet nog ene Stienie van Es die in de Oranjeboomstr.

Weet nog ene Stienie van Es die in de Oranjeboomstr.woonde. Mijn broertje Hans heeft daar vaak gespeeld. Ik heet nu de Winter en ben vaak op een planeet zonder e te vinden.

Groen van Prinstererschool, 1953

hallo , is het mogelijk dat iemand mij nog kent.

hallo , is het mogelijk dat iemand mij nog kent.ik woonde op de persoonshaven.toen ik 11 jaar was ben ik weggegaan ik ging wonen in leerdam .mijnheer zinkweg en mijnheer dijkstra kan ik mij nog heugen.de namen die ik nog ken zijn jannie en cobij bonten nellie vonk,corrie van dam,janneke knapen jaap van deurzen,jaapie roos, martin selderij?schellaars,en van de bloemenboer. jannie bonten heb ik weer gevonden maar helaas is het kontakt weer verbroken.ook de meiden van delicaat voor de rest weet ik weinig kan iemand mij op weg helpen ik ben ria van Esch woonden bij mij opa en oma mijn ouders waren gescheiden ik wacht af ben erg benieuwd.

Groen van Prinstererschool, 1958

?