Groen van Prinstererschool

Singel in Schiedam, ( Toon op kaart )

155 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groen van Prinstererschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groen van Prinstererschool foto

Op Groen van Prinstererschool vind je 33 klassenfoto’s en 155 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik heb t/m aug.

ik heb t/m aug. 68 op de Gr v Pr gezeten. In aug. ben ik verhuisd naar Veendam. Ik woon nu in Hoogezand-Sappemeer. Alle namen van "jufs en meesters"van de kleuterschool weet ik niet meer. Het begon met jufr. Appeldoorn (of Apeldoorn). Ik herinner me de namen van: van der Spek, de Graaf, van Swieten (de 5e), Rozenbeek (de 4e). In '96 ben ik bij de school geweest en zag dat hij was afgebroken.

Groen van Prinstererschool, 1963

Op deze school gezeten tot hij werd opgeheven.

Op deze school gezeten tot hij werd opgeheven.

Groen van Prinstererschool, 1965

ik kwam op deze school omdat we uit vlaardingen verhuisden, Bij het huwelijk van onze juffrouw mocht ik niet meezingen van een kwekeling( zo noemden we dat toen) omdat ik "bromde".

ik kwam op deze school omdat we uit vlaardingen verhuisden, Bij het huwelijk van onze juffrouw mocht ik niet meezingen van een kwekeling( zo noemden we dat toen) omdat ik "bromde". Op de site staat nog een leuke klasse foto die ik zelf niet had.

Groen van Prinstererschool, 1960

?