Groen van Prinstererlyceum

Rotterdamseweg 55 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

1113 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groen van Prinstererlyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 243
  • Schoolgenoten 1113

Op Groen van Prinstererlyceum vind je 243 klassenfoto’s en 1113 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 645

Engels bij Arnold.

Engels bij Arnold.... lachen!

2002, Deleted

Fijne tijd gehad op deze school, ook veel gelachen.

Fijne tijd gehad op deze school, ook veel gelachen. Kwam er vanaf de tweede klas op. Vriendinnen kan ik me zo gauw herinneren: Yuk Leung, Annemarie Zonne, Angelique (in de 2e). Kolderdag jaren '50. Leraren: Schimmel (geschiedenis), Pons (conrector), van Wély (Duits), wie weet er meer?

2002, Alice

Ik heb goeie herinneringen aan school.

Ik heb goeie herinneringen aan school. We hadden een leuke klas. Ben begonnen in de E1 in het bijgebouw van de Rode Kruislaan en later naar de Rotterdamseweg. Nog een jaar in het Universiabestuur gezeten, waar we de eer kregen om de premiere van een nieuwe Alquin LP te hebben. En daarnaast natuurlijk veel volleybal, de laatste jaren onder de bezielende leiding van Leen van Bree. Vriendinnen: Margriet de Jong, Marlies vd Broek, Marianne Kouwenhoven en Annelies Moll. Leraren: Arnolds, vd Lichte, Schuddebeurs, Pons, Blom, en niet te vergeten natuurlijk de heren Jansen en vd Schaar

2002, Karin
?