Groen van Prinsterer

Spelbergsweg in Enschede, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groen van Prinsterer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groen van Prinsterer foto

Op Groen van Prinsterer vind je 18 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester van den Boomgaard.

Meester van den Boomgaard.Het leukste meisje op deze school was Eelkje Blokzijl.

Groen van Prinsterer, 1955

ik ken de school nog vanaf de kleuterklas, met de juffers Muis en Aubade(?).

ik ken de school nog vanaf de kleuterklas, met de juffers Muis en Aubade(?). De leukste meesters? "Bulletje" ( klas 4 en 5) en Van de Boomgaard ( echte Zeeuw ) wat kon die mooi tekenen! Zwemmen leerden we in het oude, nu helaas afgebroken G.J.van Heekzwembad op de Klanderij/Marktplein, wat 'n crime Ik ben na de GvP naar de Dr. Wateringschool gegaan en heb op de HTS-Boulevard afgestudeerd. Daarna ben ik getrouwd en naar Zwitserland (Kilchberg) verhuisd. Sinds 1989 heb ik een eigen handelsonderneming. Uit mijn tijd herinner 'k me nog de volgende namen: Dik van de Laan (z'n opa had een fabriek aan de Kuipersdijk), Gerrit Nijenboer(Haaksbergerstr., ex-Achilles-voetballer), Joke Ketel (dochter van de juf "Fluitketel), Tineke van de Gronden ( dochter van de dominee, ooit een keer bij mij achter op de fiets gehad!!!)Frits Ketzner ( woonde in de buurt van de Getfertsingel) Kontakt: alexeijsink@hotmail.com

Groen van Prinsterer, 1955

Meneer Feddema in klas 3, elke maandag het psalm versje.

Meneer Feddema in klas 3, elke maandag het psalm versje. Klas 4 met Meneer Brunsveld en in de klas Hans Oostindie. Klas 5 (samen met klas6 0 bij meneer Switters. Daarna verhuisde de school naa de wesselerbrink en ging ik naar de Prins Bernardschool. Af en toe als meneer van de Boomgaard er nog was mocht ik op de bel drukken. Het knikkeren op het plein met de putdeksel met gaten.

Groen van Prinsterer, 1966

?