Groen van Prinsterenschool

Wilhelminastraat in Den Helder, ( Toon op kaart )

146 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groen van Prinsterenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groen van Prinsterenschool foto

Op Groen van Prinsterenschool vind je 38 klassenfoto’s en 146 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

lijkt me leuk om eens bij elkaar te komen .

lijkt me leuk om eens bij elkaar te komen .karin kloosterman ,renet kramer ,simon wagemaker, nico bakker, rene bais,ina van wingaarden, desiree van raamsdonk enz. en meester de jager. ik zag net dat ina veel meer namen weet dan ik . fijn jaartje voor mij geweest op deze school zou dus wel erg graag een reuni willen organiseren, wie wil mij helpen????hebben jullie nog klassefoto's van de 6 de klas ,ook al sta ik er niet op wil je ze dan sturen . a.walraven bij snelle net maar dan vertaald

Groen van Prinsterenschool, 1972

meester Tjalling de Jager, hij kon prachtige verhalen vertellen.

meester Tjalling de Jager, hij kon prachtige verhalen vertellen

Groen van Prinsterenschool, 1967

juf de man en juf de graaf volgens mij was 76 het laatste jaar daarna ging de school dicht en ging meneer de jager verder als hoofd op de julianaschool.

juf de man en juf de graaf volgens mij was 76 het laatste jaar daarna ging de school dicht en ging meneer de jager verder als hoofd op de julianaschool

Groen van Prinsterenschool, 1973

?