Groen van Prinsterenschool

Leidseplein in Haarlem, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Groen van Prinsterenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Groen van Prinsterenschool foto

Op Groen van Prinsterenschool vind je 12 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

hoofdmeester dhr.

hoofdmeester dhr. de Jong.Voetballen op het Leidse Plein. 's Maandags een Psalmvers opzeggen. Een grote kachel midden in de klas. Een leuk meisje Dinie Lind naast mij in het gangpad. Hans de Heer naast mij in de bank. Speelkwartier altijd een feest!

Groen van Prinsterenschool, 1946

Uiteraard Juf Nieboer, had ik in de 1e en de 3e klas.

Uiteraard Juf Nieboer, had ik in de 1e en de 3e klas. In de tweede had ik Juf Blom. In de 4e klas Meester Sollie. Daar heb ik ontzettend leuke herinneringen aan, hij ging er regelmatig met leerlingen op uit en we kwamen ook wel bij hem thuis. In 1961 werd de school opgeheven en ging ik naar een andere school.

Groen van Prinsterenschool, 1957

juffen en meesters die ik kan herinneren: Nieboer, Blom (hele lieve juf!) en niet te vergeten Meester Sollie.

juffen en meesters die ik kan herinneren: Nieboer, Blom (hele lieve juf!) en niet te vergeten Meester Sollie. Ben nog wel eens met andere leerlingen bij hem op de thee geweest aan de Schotersingel. De bovenmeester wilde nog wel eens een klein grapje met me uithalen. Leerlingen die ik kan herinneren: Elsje Jonker, Rieni Smits. We zaten in een combinatieklas 3/4. In '61 verhuisd naar Heemstede. Ik ging altijd na school kijken bij de stoelenbekleders aan de overkant van de school.

Groen van Prinsterenschool, 1958

?