groen college

sandtlaan 98 in Rijnsburg, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van groen college, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

groen college foto

Op groen college vind je 0 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

4 Jaar op de tuinbouwschool gezeten.

4 Jaar op de tuinbouwschool gezeten.Ik ging toen om met de andere nortukkers Siebe Beaumont, Eddy van der Niet, Ids jan van der Niet en later ook Ger Janson Met die gasten zijn wij later met de vakschool naar Engeland geweest. Wat ik nog herinner is dat in de 4 e klas allemaal Yamaha brommers in het fietsenhok stonden Dat was een mooi gezicht (allemaal FS 1 uitlaat eronder)En dat ik een keer met de tracktor op het schoolplein op reed iedereen stond er gelijk omheen.Ik kom op de veiling in rijnsburg nog regelmatig oude bekende tegen Reli Ravensbergen,Jan v.d.Oever,Rene Heemskerk,Kees van Delft,Jaap Varkevisser,Henkie de Mooy,Cees de Lange,Casper v.d.Vijver en allemaal even sucsesvol en dat met zo een opleiding.Ook heb ik nog een jaar vakschool gedaan .

groen college, 1973

diej heb ik niej egt want ik zit er nog steeds op.

diej heb ik niej egt want ik zit er nog steeds op

groen college, 2002

lokaal 22, waanzinnig gezellige en veilige school.

lokaal 22, waanzinnig gezellige en veilige school. Topcollega's en unieke kids. Recht door zee en recht voor z'n raap. 5 heerlijke jaren gewerkt, maar kon er geen gym geven dus....verkassen!

groen college, 1996

?