Grafisch Utrecht

Jutfaseweg 3 in Utrecht, ( Toon op kaart )

292 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Grafisch Utrecht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Grafisch Utrecht foto

Op Grafisch Utrecht vind je 22 klassenfoto’s en 292 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn favoriete herinnering en leraar was Dhr Schachten, leraar vaktheorie.

Mijn favoriete herinnering en leraar was Dhr Schachten, leraar vaktheorie. Hij kon uren vertellen over Djakarta, waar hij gewerkt had.

Grafisch Utrecht, 1970

Altijd te laat op de Jutfaseweg (woonde dichtbij), pannenkoeken bakken tussen de middag.

Altijd te laat op de Jutfaseweg (woonde dichtbij), pannenkoeken bakken tussen de middag. Veel opgetrokken met Diana, Esther en Daniel. Met Susan (=huisgenoot) nog altijd contact. Christa en Aukje ook uit het oog verloren. Leuke tijd met Repro (van vd Linden.. hihi hij was altijd zo verstrooid. En die Belinda sigaretten! HAHAH). En de wis/schei/natuurlijkunde leraar v. Vulpen die verbaal niet "tegen ons op kon" niet dat dat moest, maar hij probeerde het wel. Onredelijke vent! Hahah hij heeft nog geprobeert strafwerk te geven woehahaah.. dream on! Contact? *******************

Grafisch Utrecht, 1989

Altijd erg veel lol gehad, zowel tijdens als tussen de lessen.

Altijd erg veel lol gehad, zowel tijdens als tussen de lessen. Misschien wel eens iets te .... Favoriete leraar was Leo Ockhuizen. Die was tolerant... Tot je te ver ging. Dan was het echt mis.

Grafisch Utrecht, 1972