Grafisch Utrecht

Jutfaseweg 3 in Utrecht, ( Toon op kaart )

282 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Grafisch Utrecht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 282

Op Grafisch Utrecht vind je 22 klassenfoto’s en 282 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 273

Mijn favoriete herinnering en ...

Mijn favoriete herinnering en leraar was Dhr Schachten, leraar vaktheorie. Hij kon uren vertellen over Djakarta, waar hij gewerkt had.

2002, Deleted

Altijd te laat op de Jutfasewe...

Altijd te laat op de Jutfaseweg (woonde dichtbij), pannenkoeken bakken tussen de middag. Veel opgetrokken met Diana, Esther en Daniel. Met Susan (=huisgenoot) nog altijd contact. Christa en Aukje ook uit het oog verloren. Leuke tijd met Repro (van vd Linden.. hihi hij was altijd zo verstrooid. En die Belinda sigaretten! HAHAH). En de wis/schei/natuurlijkunde leraar v. Vulpen die verbaal niet "tegen ons op kon" niet dat dat moest, maar hij probeerde het wel. Onredelijke vent! Hahah hij heeft nog geprobeert strafwerk te geven woehahaah.. dream on! Contact? *******************

2002, Paula

Altijd erg veel lol gehad, zow...

Altijd erg veel lol gehad, zowel tijdens als tussen de lessen. Misschien wel eens iets te .... Favoriete leraar was Leo Ockhuizen. Die was tolerant... Tot je te ver ging. Dan was het echt mis.

2002, Deleted
?