Graaf van Burenschool voor l.o.

Gr.van Burenstraat in Deventer, ( Toon op kaart )

45 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Graaf van Burenschool voor l.o., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Graaf van Burenschool voor l.o. foto

Op Graaf van Burenschool voor l.o. vind je 11 klassenfoto’s en 45 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wie heeft er nog een klassefoto van de derde klas bij juffrouw schinkel, die mij zo "graag" mocht die gemaakt is voordat we naar de van vlotenschool gingen,toen ons huis is afgebrand is deze foto ook verloren gegaan.

wie heeft er nog een klassefoto van de derde klas bij juffrouw schinkel, die mij zo "graag" mocht die gemaakt is voordat we naar de van vlotenschool gingen,toen ons huis is afgebrand is deze foto ook verloren gegaan. medeklasgenoten die ik nog kan herinneren die er opstonden waren: Frans Hendriks, Eppo van Bolhuis, Gerrit Zwart, Tineke Broekuis, Gijsje Reindertsma, Jaqueliene Tresfon( dacht ik, anders zat ze bij mij in een andere klas, Petrea Bauling, Dorothe Cannegieter, ik heb nog wel meer namen, maar ik weet niet of die ook bij mij in de derde klas hebben gezeten. Van de eerste en tweede klas van juffrouw Spoelstra en Juffrouw Muizebeld, heb ik ook een foto gehad die eveneens is verbrand. Hiervan heb ik nog meer namen zoals, Kees Roldanus, Wim Jansen, Inge Krebbers, Evelien de Mooy, Frieda Bennekers, Betty Krooshof, Tineke Naninga en nog veel meer. Ik zou deze fotos heel graag weer hebben, dus als er iemand dit leest en de fotos nog heeft, houd ik me aanbevolen, kosten worden uiteraard vergoed. Mijn adres is Zwolseweg 61 7412 AB Deventer.

Graaf van Burenschool voor ..., 1949

Rene Koers of Koerts, hij is gaan varen en er iets is iets wat ik hem wil vragen.

Rene Koers of Koerts, hij is gaan varen en er iets is iets wat ik hem wil vragen. Dixie Steenbruggen: later ff contact gehad na de geboorte van haar ************n benieuwd hoe het gaat. Tja en aan alle anderen met wie ik in deze 2 jaar heb door geworsteld

Graaf van Burenschool voor ..., 1974

school gevolgd vanaf de 3de klas.

school gevolgd vanaf de 3de klas. Vriendin met Toke van der Veer.

Graaf van Burenschool voor ..., 1950

?