Gooiland Mavo

Gooiberg/Fortlaan in Bussum, ( Toon op kaart )

358 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gooiland Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gooiland Mavo foto

Op Gooiland Mavo vind je 49 klassenfoto’s en 358 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik deed slechts eindexamen in Mavo 4 hier.

Ik deed slechts eindexamen in Mavo 4 hier. Mijn vriendin toen was Edith Schönhuth, de lerares aardrijkskunde, Koehoorn, was bijzonder en Blaauwendraat een schatje.

Gooiland Mavo, 1973

Heb de laatste 2 jaar van mijn school carriere die nogal wisselend was.

Heb de laatste 2 jaar van mijn school carriere die nogal wisselend was.....op deze school door gebracht. Onze Engelandreis in de 4e klas was een van de hoogtepunten en onze "examenstunt" waarbij we de school een nacht "bezet" hebben. Ook aan de "bottertochten" heb ik goede herinneringen.Namen van klasgenoten die ik me kan herinneren: Ellen Verbraak, Viola Koppenol, Willie Vrolijks, Hansje van Bunschoten, Monique Kappel,Vickie Tienpont, Marc de la Court, Erik Hoek, Allard Boterenbrood, Jeroen Bosch, Charles Mönning-Schmid ( pythons en zweef vliegen),Rob van der Veen,Aert (?), Peter(?).Namen van docenten:van Marwijk (Biologie), Lobregt (Wiskunde en Natuurkunde), Horsthuys (Wiskunde en Natuurkunde), Petri (Duits), Blank (Engels en Nederlands), de Munck (Engels), Coehoorn (Aardrijkskunde), Born (Gym en met hem een jazzballet geoefend voor de grote avond ("Summertime")Tinholt (Handvaardigheid) en niet te vergeten meneer van Veen onze concierge. Hoe heette de oudere dame (streng!!!!!) ook al weer die Geschiedenis en Duits gaf??? Bij haar viel ik tijdens de les altijd bijna in slaap! De patat bij Piet was goed te doen en lekker zout en de melodietjes van de juke box......ach ja.......

Gooiland Mavo, 1973

Was erg gezellig op school, dat "noodgebouw" had wel wat.

Was erg gezellig op school, dat "noodgebouw" had wel wat.

Gooiland Mavo, 1972

?