Gildenschool

Tapperstraat 1 in Gorinchem, ( Toon op kaart )

109 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gildenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gildenschool foto

Op Gildenschool vind je 28 klassenfoto’s en 109 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat hebben we gelachen om meneer Van der Nobelen, die altijd waarschuwde dat we niet op onze stoelen mochten wippen en vervolgens een keertje zelf met stoel en al omviel :o) In oktober 2000 hebben we een reünie gehad van de 6e klas, was hartstikke leuk o

Wat hebben we gelachen om meneer Van der Nobelen, die altijd waarschuwde dat we niet op onze stoelen mochten wippen en vervolgens een keertje zelf met stoel en al omviel :o) In oktober 2000 hebben we een reünie gehad van de 6e klas, was hartstikke leuk om iedereen na 19 jaar weer eens te zien!

Gildenschool, 1975

Het eerste wat ik nog kan herinneren, is dat ik stiekem stond te kijken bij de gildenschool, we waren net naar Holland gekomen.

Het eerste wat ik nog kan herinneren, is dat ik stiekem stond te kijken bij de gildenschool, we waren net naar Holland gekomen. Gymmen in de van Rappardhal...staken voor ijsvrij, hehe. Pijpensteeltjes zoeken, ik had m'n kamer vol met die en halve kaken met tanden van koeien. Hoe iedereen de krullenkop van Robert Wanga moest bevoelen bij het schoolzwemmen, onze eerste neger :-) Het overlijden van Edwin Stubbe... Alle die spelletjes die we deden: knikkeren--overlopertje--kaatsen--en alle zoenspellen, hehe. En altijd dat vechten op het schoolplein, goeie manier om je tanden te wisselen ;-) Alle meisjes: Cinthya Verhoef, Jeanine Stam, en het klavertje 3: Karin Ursinus-Marjolein Vermeulen en Patricia Sierenveld. De hele familie Fakirmohamed: Jeff, Wahied en Toefie zijn nog steeds mijn broers. Feddo Heintz, wanneer zullen we gaan snoeken? Peter de Man, altijd een hele goede maat geweest. Ik kom weer hoor! "Jantje" Westerlaken, en zijn zusje Corina, leuk om te horen dat het goed gaat :-) Rens Vroon, fijne tijden meegehad:-) De jongens van unitas: Rens, Menno Bosman, Arjan de Kuyper; Marcel Philpse, John Roubos. En ik wil nog "Meneer" Bram den Broeder, die na Mijnheer van Pelt (toffe peer) het hoofd op school was, hartelijkbedanken dat hij er met alle centen ervandoor ging! Daardoor ben ik naar "de samen onderweg" gegaan, en daar heb ik het goed gehad :-) En mijn zusje Kim, heel gewoon het beste zusje in de wereld!!!

Gildenschool, 1976

Ik werkte op deze school als onderwijzeres van de eerste klas.

Ik werkte op deze school als onderwijzeres van de eerste klas. Ik ben gestopt toen mijn oudste dochter werd geboren. (Straathof)

Gildenschool, 1973

?