Gijsbrecht van Aemstel MTS (voormalig UTS)

Meer en Vaart 15 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

413 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gijsbrecht van Aemstel MTS (voormalig UTS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 23
  • Schoolgenoten 413

Op Gijsbrecht van Aemstel MTS (voormalig UTS) vind je 23 klassenfoto’s en 413 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 340

Ik zat ook op deze school nog in een soort noodgebouw.

Ik zat ook op deze school nog in een soort noodgebouw. Er was wel sprake van nieuwbouw, maar dat heb ik ook niet meer meegemaakt. Op de binnen plaats was het fietsenhok. Aan de voorzijde stond het Bouwkunde lokaal en stalling van motorfietsen. Werktuigbouw was mijn richting. Gymnastiek werd vaak in de Ookmeersporthal gegeven of buiten in het park.

2002, Deleted

Informatietechniek gedaan, Hamers en Langekamp voor de praktijk, veel gelachen met dhr.

Informatietechniek gedaan, Hamers en Langekamp voor de praktijk, veel gelachen met dhr. Kolenberg. 1e jaar werkweek in Bergen; behoorlijk uit de hand gelopen, wel erg veel lol gehad. In examenjaar weekje naar Londen geweest o.l.v. leraar engels dhr Luif. Andere leraren die ik mij nog kan herinneren; Rijkes (wiskunde), Deyl (technologie), Valenton (nederlands) Brouwer (duits) Verschuren, Spits, Remme, Sloots, Vogt.

2002, Stefan

startschool met vier lokalen.

startschool met vier lokalen

2002, Deleted
?