Gijsbrecht van Aemstel MTS (voormalig UTS)

Meer en Vaart 15 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

415 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Gijsbrecht van Aemstel MTS (voormalig UTS), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 22
  • Schoolgenoten 415

Op Gijsbrecht van Aemstel MTS (voormalig UTS) vind je 22 klassenfoto’s en 415 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 340

Ik zat ook op deze school nog ...

Ik zat ook op deze school nog in een soort noodgebouw. Er was wel sprake van nieuwbouw, maar dat heb ik ook niet meer meegemaakt. Op de binnen plaats was het fietsenhok. Aan de voorzijde stond het Bouwkunde lokaal en stalling van motorfietsen. Werktuigbouw was mijn richting. Gymnastiek werd vaak in de Ookmeersporthal gegeven of buiten in het park.

2002, Deleted

Informatietechniek gedaan, Ham...

Informatietechniek gedaan, Hamers en Langekamp voor de praktijk, veel gelachen met dhr. Kolenberg. 1e jaar werkweek in Bergen; behoorlijk uit de hand gelopen, wel erg veel lol gehad. In examenjaar weekje naar Londen geweest o.l.v. leraar engels dhr Luif. Andere leraren die ik mij nog kan herinneren; Rijkes (wiskunde), Deyl (technologie), Valenton (nederlands) Brouwer (duits) Verschuren, Spits, Remme, Sloots, Vogt.

2002, Stefan

startschool met vier lokalen...

startschool met vier lokalen

2002, Deleted
?