Gieten

Spoorstraat 2 in Gieten, ( Toon op kaart )

97 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gieten, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gieten foto

Op Gieten vind je 6 klassenfoto’s en 97 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke lagere school waar ik met plezier heen ging :-) Wil je mailen? Mijn adres is:janette (punt) ridder ad x s (four) iedereen(maar dan in het engels) (punt) nl.

Leuke lagere school waar ik met plezier heen ging :-) Wil je mailen? Mijn adres is:janette (punt) ridder ad x s (four) iedereen(maar dan in het engels) (punt) nl

Gieten, 1978

Mijn tweede school.

Mijn tweede school. Moest in het begin wel erg wennen aan het tolerante klimaat. De leerlingen "renden" in de gang! Dat was ik in Hoogezand anders gewend. Leuke klassen gehad en bewaar goede herinneringen aan veel leerlingen. Zie foto's in het "geheugen van Gieten", een prachtige website van oud-leerling Henk Alting.

Gieten, 1966

Ik denk nog vaak aan de bijzondere lesmethoden van Juf Veenhoven en aan de voorleesverhalen van meester Bos.

Ik denk nog vaak aan de bijzondere lesmethoden van Juf Veenhoven en aan de voorleesverhalen van meester Bos. Mathilda en de Heksen zijn twee van zijn toppers. Ik heb nu nog veel contact met Marloes van Luijk en Natalie Haan, maar veel anderen spreek ik ook nog wel eens! We waren een klein, hecht klasje.

Gieten, 1984

?