Geuzenschool

Geuzenweg in Hilversum, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Geuzenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Geuzenschool foto

Op Geuzenschool vind je 9 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mevr.

mevr.seppen, mevr.dorgelo, mevr. wijngaarden-meesters van ekeren, krol, nettinga. concierge wessels. klassen 1-5 speelkwartier op schoolplein, klas 6 buiten het hek. In de klas Paul, Peter, Janny, Loes, ..... Dag Lenie van de Geuzenweg! Ik ben wel eens bij je thuis geweest, je woonde vlakbij spoorman De Ruiter. Dag Paul uit de Leeghwaterstraat. We speelden in de eerste klas wel eens samen. Dag Bea, ook bij jou kwam ik wel eens. Dag Jeannette en Beeuwke.

Geuzenschool, 1954

Er was in die periode een leuke juf, en dat was juffrouw Seppe, we mochten altijd haar fiets weg zetten in het fietsenhok.

Er was in die periode een leuke juf, en dat was juffrouw Seppe, we mochten altijd haar fiets weg zetten in het fietsenhok. En namen van klasgenoten zijn Corry Vuur Kitty Stomphorst,Marian Stomphorst, Kikkie den Uil,Rudy Lastrie. Meneer Krol, Juf van Wijngaarden, Meneer Nettinga, Meneer van Ekeren, (sigarette halen aan de overkant het merk Larens 10) Verder weet ik dat we op maandag geld voor het negertje meenamen, en aan de overkant de helft versnoepte. Ik hoop op deze manier nog meer mensen te vinden.

Geuzenschool, 1954

Ik kan mij helaas geen namen meer herinneren van klasgenoten.

Ik kan mij helaas geen namen meer herinneren van klasgenoten. Wie kan mij helpen? Juf Seppe zorgde altijd voor hilariteit wanneer ze op haar buro zat en naar achteren leunde; zag je haar prachtige lange onderbroek. Meester Krol (Schoolhoofd?) in de 6e klas was een zenuwpees en kon je erg laten schrikken door je ineens van achteren een duw in je rug te geven

Geuzenschool, 1956

?