Gertrudisschool

Amaliadwarsstraat 2 in Utrecht, ( Toon op kaart )

373 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gertrudisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gertrudisschool foto

Op Gertrudisschool vind je 75 klassenfoto’s en 373 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me Vis, van Schaik, Wis, juf van Wegen (ik kreeg haar hamster), van Erp De zwarte Piet altijd op het schooldak.

Ik herinner me Vis, van Schaik, Wis, juf van Wegen (ik kreeg haar hamster), van Erp De zwarte Piet altijd op het schooldak. De meisjes waren gescheiden. Dat had wel iets spannends.

Gertrudisschool, 1958

Juffrouw Schilperoort van de kleuterschool herinner ik me nog goed.

Juffrouw Schilperoort van de kleuterschool herinner ik me nog goed. Op de lagere school juffrouw van Breukelen die een microfoontje van haar gehoorapparaat onder haar jurk droeg. De strengste meester was mijnheer van Schaik en de leukste was Ton Goemans.

Gertrudisschool, 1966

Meester Jan de Crom noemde mij "Sanneke Tanneke Toverheks".

Meester Jan de Crom noemde mij "Sanneke Tanneke Toverheks". Meester Crom was geweldig! We hebben hem zelfs twee jaar gehad, hij ging met onze groep mee. Wat heb ik mij bij die man geborgen en geliefd gevoeld. Maar ja, toen kwam de strenge juf-met-het-rode-jaar in de 6e klas. En dan weet je waar al die verhalen over strenge juffrouwen over gaan. Meel mij op: sanne aapstaart isgelukkig punt en el

Gertrudisschool, 1970

?