Gertrudiscollege

Bovendonk 115 in Roosendaal, ( Toon op kaart )

1344 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gertrudiscollege, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gertrudiscollege foto

Op Gertrudiscollege vind je 67 klassenfoto’s en 1344 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik was intern op Pens.

Ik was intern op Pens. St. Marie dat aan het Gertrudiscollege verbonden was. St. Marie lag midden in Roosendaal en werd gerund door nonnen, alsmaar nonnen! De leraren van het Gertrudis die ik me voornamelijk herinner waren dhr. Balemans, v.d. Veerdonk, ook wel Frut genoemd, Sep, en hoe heette die aardige biologieleraar ook alweer. Hij gaf mij regelmatig de kans om aan het internaat te ontsnappen door me te laten babysitten. Klasgenoten waren o.a. Marielle de Bruin, Liesbeth Clarijs, Annemieke Smolders. Annelies Nelissen etc. Mijn zusje, Ingrid van den Assum, zat net als ik op St. Marie. De internen van mijn jaar waren o.a. Annemarie de Vet, Connie Brouwers, Marie-Jeanne Vereecken, Harriette Martens etc. Waar zijn jullie?

Gertrudiscollege, 1963

Geweldige tijd aan het Kloosterstraatje.

Geweldige tijd aan het Kloosterstraatje. Als boeren uit de klei uiteraard op de fiets (later op de brommer)naar het oude Gertrudis. Herinner me nog vaag Gorssel de jeugdherberg en Hans Mulder als klasseleraar.

Gertrudiscollege, 1970

Het oude Gertrudis in de Kloosterstraat, tussen lessen biljarten bij Cafe Bloemenmarkt, de chaos voorafgaand aan de lessen Latijn/Grieks bij "De Frut", het hangen na school met mijn vrienden, een zeer gedreven Levedag voor Scheikunde, grappen&grollen

Het oude Gertrudis in de Kloosterstraat, tussen lessen biljarten bij Cafe Bloemenmarkt, de chaos voorafgaand aan de lessen Latijn/Grieks bij "De Frut", het hangen na school met mijn vrienden, een zeer gedreven Levedag voor Scheikunde, grappen&grollen van Tijhaar; Overblijven in Cafe "Kortendijk", mijn Puch.

Gertrudiscollege, 1972

?