gereformeerde school

schoolstraat in Winsum, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van gereformeerde school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

gereformeerde school foto

Op gereformeerde school vind je 6 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

we waren met veel vrienden en hadden natuurlijk een bijzondere periode op deze school,omdat het gaan naar deze school grotendeels in bezettingstijd geweest is.

we waren met veel vrienden en hadden natuurlijk een bijzondere periode op deze school,omdat het gaan naar deze school grotendeels in bezettingstijd geweest is.Vooral in het jaar 1944/45 zijn we niet veel naar school geweest.

gereformeerde school, 1939

Leuke meisjes zoals Annie Speerstra,Aafke Mulder, Anneke Steenhuis, en de jongens zoals Kees Hoekzema, Maarten Hofman, Fokke Kwant en Japie Siegers die is helaas heel jong gestorfen.

Leuke meisjes zoals Annie Speerstra,Aafke Mulder, Anneke Steenhuis, en de jongens zoals Kees Hoekzema, Maarten Hofman, Fokke Kwant en Japie Siegers die is helaas heel jong gestorfen. Toen ik in Winsum kwam wonen kwam ik in de 2e klas bij juffrouw Mulder, in de 3e klas was meester Scheringa die was heel streng in klas 4 was meester Klooster. En meester Steenhuis niet te vergeten van klas 5 hij was een fijne meester ik kon met hem goed opschieten. In de 6e klas was meester Dijkema. die was tevens de bovenmeester zo dat toen heette. Na de lagere school ben ik naar de Technischeschool in Groningen gegaan.

gereformeerde school, 1948

Vanaf klas 1 t/m 6 les gehad van resp.

Vanaf klas 1 t/m 6 les gehad van resp. juf Pel,juf Mulder,meester Scheringa,Bakker,Steenhuis en Kloostra.Een fijne klas die regelmatig een reunie organiseert.

gereformeerde school, 1945

?