gereformeerde school

Kasteelstraat in Vlissingen, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van gereformeerde school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

gereformeerde school foto

Op gereformeerde school vind je 14 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf de koster.

Juf de koster. kan me ook nog enkele dingen vaag herinneren wie het toevallig weet??? martienje Verheij,jan??nico/? Mallie,Hillie Beerends, Doordat de school gesloten werd ben ik naar de Pr Willemschool gegaan. Andere zijn naar de Oranjeschool gegaan in de bloemenlaan. Van de Pr willemschool ( naast de frans nareboutschool) kan ik me meer herinneren. Juffrouw Tanes,Dr dekker van klas 5 en de Hr van Zoelen van klas 6. Ik woonde toen in de glacisstraat op nummer 85 in het sigarenwinkeltje het "rokertje". wie o wie kan me nog meer vertellen?? Misschien een klasse foto???????????

gereformeerde school, 1962

Ik kan mij nog heel goed herinneren, dat wij altijd uitkeken naar het voorleesuurtje van Meneer van Mourik.

Ik kan mij nog heel goed herinneren, dat wij altijd uitkeken naar het voorleesuurtje van Meneer van Mourik. Hij kon altijd spannend voorlezen over de Oorlog. Verder was er natuurlijk Juffrouw Koster, Meneer Froberg (Keutje), Juffrouw Kars, Meneer Potappel, Juffrouw Tanis en Meneer de Rijke. Andere leerkrachten kan ik mij niet meer herinneren. Wel weet ik dat wij vaak met de 5e en de 6e klas bij elkaar zaten wegens gebrek aan leerkrachten. Ik was in die tijd verliefd op Mieke Heinsdijk, Wilma Asscheman en Joke van Wijngaarden. Ik heb een verzoek aan diegene die dit leest. Wie weet de ontbrekende namen op de klassefoto? Graag een berichtje.

gereformeerde school, 1955

Met Theo, toen de enige jongen met buitenlands bloed, Ienke Heinsdijk, Amy Pattenier, Gerda.

Met Theo, toen de enige jongen met buitenlands bloed, Ienke Heinsdijk, Amy Pattenier, Gerda...broer Tony uit de band Margaret met prachtig haar die zo mooi piano kon spelen en een hele lieve moeder had uit ZeeuwsVlaanderen kwam... en zus Lianne.... Juffrouw Koster ging naar de tweede toen ik op school kwam bij juffrouw Tanis. Die reisde 3 jaar met ons mee tot ergenis van sommigen. Veel touwje springen, knikkeren en meidenvangertje, dat was mijn geliefde spel om je dan te laten vangen door Koosje van de Coosjebuskenstraat , Kees van Wieringen of Theo. Rolschaatswedstrijden e.d.

gereformeerde school, 1957

?