Gereformeerde Scholengemeenschap Amersfoort

Lange Beekstraat, Amersfoort in Amersfoort, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gereformeerde Scholengemeenschap Amersfoort, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gereformeerde Scholengemeenschap Amersfoort foto

Op Gereformeerde Scholengemeenschap Amersfoort vind je 0 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten , eigelijk moesten we meer naar het nieuwe schoolgebouw , iets van schothorst, er stonden verders geen huizen of gebouwen en was verdomd lang lopen vanaf het station.

Ik heb maar drie jaar op deze school gezeten , eigelijk moesten we meer naar het nieuwe schoolgebouw , iets van schothorst, er stonden verders geen huizen of gebouwen en was verdomd lang lopen vanaf het station.....In de herinnering, een super strenge school maar omdat niks mocht en zon beetje alles taboe was waren veel dingen extra leuk om te doen , zoals spijbelen of af en toe een grote mond geven... ...

Gereformeerde Scholengemeen..., 1970

Brugklas! Leuke tijd in de Lange Beekstraat.

Brugklas! Leuke tijd in de Lange Beekstraat. Lekker oud gebouw waar we wel eens wat op de muur schreven. Ben wel een keer heel boos geweest op Dhr. Vuijk, die zo maar een keer mijn fiets had "geleend"!

Gereformeerde Scholengemeen..., 1970

1 jaar Havo gedaan.

1 jaar Havo gedaan. Geen makkelijk jaar voor mij geweest maar wel leuk. Na dit jaar mocht ik nog een extra jaar in het volleybalteam van Dhr. van Hijum blijven. Vier keer naar het PVT geweest, erg leuk!

Gereformeerde Scholengemeen..., 1974

?