Gereformeerde Pedagogische Academie

Stadsring in Amersfoort, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gereformeerde Pedagogische Academie, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 46

Op Gereformeerde Pedagogische Academie vind je 4 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 40

De alcohollucht van de 'blauwd...

De alcohollucht van de 'blauwdrukmachine', Stek, feesten in het Soesterkwartier

2002, Deleted

sennema d'r rode wangetjes bij...

sennema d'r rode wangetjes bij een lesje 'voorlichting'; stek de superconcierge met de geur van sigaar en die gore blauwe kopietjes; aardrijkskunde met de groot, lesje naar zuid-limburg in de amazone; blokfluit bij munneke (de hele psalmlijst; waar was de praise?)stages pp in a'foort bij juf damen en dicky hoogendoorn (lachen); in sp'burg bij duist (voetbalsjoetje)met alpino en solex; klasseweekend in vlissingen (fam van wijk); dick runhaar, johan knegt, henk room, gea lourens, annelies blokhuis, lamberta koelewijn, wim nitrauw, truus maan, wim van laar, paul vd bos; jannie van wijngaarden, trudy haak en vooral theo kok; mail naar joswoudt wanadoo.nl; tot ziens

2002, Deleted

Het was een leuke tijd ; met e...

Het was een leuke tijd ; met enkelen uit onze klas heb ik nog contact. Ik ben in Leeuwarden aan het werk gegaan, ben daar getrouwd en heb 4 kinderen. We wonen momenteel in Hasselt.

2002, Jenneke
?