Geref. Mulo - Dr. A. Kuyperschool

Huyterstraat in Delft, ( Toon op kaart )

304 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Geref. Mulo - Dr. A. Kuyperschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Geref. Mulo - Dr. A. Kuyperschool foto

Op Geref. Mulo - Dr. A. Kuyperschool vind je 67 klassenfoto’s en 304 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Docent Gijs van Leeuwen (grote man met snor en zachte stem)die met de bordlineaal een jongen die hem zat te treiteren acchterna zat.

Docent Gijs van Leeuwen (grote man met snor en zachte stem)die met de bordlineaal een jongen die hem zat te treiteren acchterna zat. Die gast dook tussen de rijen banken en ontliep zo de klappen. Gijs ging af met het schuim op z'n mond! Dhr. Pranger, klein en dik: komt de klas binnen, deponeert opvallend zijn lerarentas op ....... en wijst met z'n stompe dikke vingertjes naar het bord. Als hij op het bord schreef ging dat heel driftig en keihard en met dikke strepen eronder. Alsof hij hetgeen hij dan benadrukte er bij je in wilde krassen. Gepassioneerd mannetje dat zelfs in tranen schoot toen ik mijn Engelse examengedicht, volgens hem, zo gevoelvol voor de klas declameerde. Ik ken het nu nog helemaal uit m'n hoofd: "Allmighty and all present power, short is the pray'r I make to Thee. I do not ask in battle-hour for any sheeld to cover me. .... "enz.. Dhr. Wagner (Franse les) op wie heel veel meisjes verliefd werden. En hoe heette ook al weer de leraar Duits in die tijd? Ook een klein mannetje met een kale schedel die elke les schriftelijk overhoorde wat je had geleerd uit "Wichtige Wörter". Het fietsenhok op het achterplein waar altijd werd gesodemieterd.

Geref. Mulo - Dr. A. Kuyper..., 1949

Meneer Ploeger die klasieke muziek draaide.

Meneer Ploeger die klasieke muziek draaide

Geref. Mulo - Dr. A. Kuyper..., 1957

mavo 4 eindexamen gedaan.

mavo 4 eindexamen gedaan. Was fun hier met Johan de Hoog, Jacco Dijkgraaf, Lange, Nicole Mees, etc Kwam van kon Julianamavo samen met Jan Schouten(natuur) en Nico Rintjema(Schei).

Geref. Mulo - Dr. A. Kuyper..., 1985

?