gerardusmajellaschool

noordsingel in Bergen op Zoom, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van gerardusmajellaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

gerardusmajellaschool foto

Op gerardusmajellaschool vind je 16 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Liefste juf:juf Tielen (ze kwam uit Zevenbergen en was volgens mij op 16 september jarig).

Liefste juf:juf Tielen (ze kwam uit Zevenbergen en was volgens mij op 16 september jarig). Ik bewaar leuke herinneringen aan Rini Geers, Els Wilbers en Ineke van Rijswijk. Hoe gaat het met jullie? In de pauze speelden we - volgens mij jarenlang- " oude heksje" waarbij een gevangen kind in een soort getekend hok moest en daar weer uit bevrijd kon worden. De grote ramen in de klassen gebruikte ik vooral om veel dromerig door naar buiten te kijken. Nog een restje Franse invloed: het schoolplein heette de Cour en het angstaanjagend strenge hoofd van de school Soeur Superieur. Ze leek sprekend op paus Pius XII wiens foto aan de ene kant van de gang boven hing. Aan de andere kant was dat de foto van koningin Juliana-in-hermelijnen-mantel.Toen ik in december 1959 naar Zwijndrecht verhuisde , zaten bij mij in de zesde klas van Zr. Theophane de volgende kinderen: Rinie Geers, Els vd Broek, Karien Passier, Lily Schillemans, Hennie Deleij, Lia Sebrechts, Anneke Leenaarts, Joke Verdult, Dini van Loon, Jenny Buis, Jenny Sebrechts, Yvonne Besseling, Marlein Schoutens, Ria van Eekeren, Virginia Geers, Wil Gabriels, Lia Molenaar, Els Wilberts, Lineke van Loenhout, Miriam Tuinder, Marijke van Aken, Annie Verstraten, Ineke van Rijswijk, Hennie Gevonden, Maria Daniels, Annemarie de Kock, Rina Mulders, Carla van Tiggelen, Annemieke Brouwers, Elfry Baartmans, Evelien Baartmans, Annemie Bus en Ans Tebbens. Helaas heb ik geen klassenfoto uit die tijd, dus veel van de gezichten heb ik niet meer goed voor ogen. Als iemand me aan zo'n foto kan helpen: graag!

gerardusmajellaschool, 1953

De liefste juffrouw was mevrouw Tuinder van de 4e klas, ik heb ook goede herinneringen aan zuster Baptist, maar het allerleukste jaar was toch de 5e klas bij juffrouw Mique, haar achternaam van toen weet ik niet meer, maar het jaar daarna mochten we op ha

De liefste juffrouw was mevrouw Tuinder van de 4e klas, ik heb ook goede herinneringen aan zuster Baptist, maar het allerleukste jaar was toch de 5e klas bij juffrouw Mique, haar achternaam van toen weet ik niet meer, maar het jaar daarna mochten we op haar bruiloft komen toen ze met dhr. Elseman trouwde. Hoogtepunt was toch wel het afscheidskamp naar "Tura" met kapelaan Siebelink en juffrouw Plasmans, die later met elkaar getrouwd zijn.

gerardusmajellaschool, 1964

Juffrouw Tielen was de liefste! Juffrouw Suurbiers kon het mooiste vertellen.

Juffrouw Tielen was de liefste! Juffrouw Suurbiers kon het mooiste vertellen. Soeur Theophane werd het meeste gepest, heel zielig.

gerardusmajellaschool, 1952

?