Gerardus Majella (M)ULO

Molendwarsstraat in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gerardus Majella (M)ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gerardus Majella (M)ULO foto

Op Gerardus Majella (M)ULO vind je 35 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat ik mij uit deze tijd nog kan herinneren zijn de leraren met hun gewoonten/eigenaardigheden: Rutgers; een man die met een theelepeltje aan z'n mond de aandacht vroeg van de leerlingen.

Wat ik mij uit deze tijd nog kan herinneren zijn de leraren met hun gewoonten/eigenaardigheden: Rutgers; een man die met een theelepeltje aan z'n mond de aandacht vroeg van de leerlingen. v/d Heijden, een man met humor. Bossink, kleine onrustige man, hij gaf o.a. muziekles, Typles en Duits. Litjes; hij gaf o.a. Engels. Het woord 'Cathedral', moest je vooral niet uitspreken als kattedrol. Dan heb je nog Geurts; hij leek arrogant maar was het niet. Zijn houding zoals, neus omhoog, sigaar tussen de tanden, deed anders vermoeden. Andere namen van leraren, waarvan ik me geen bijzondere dingen kan herinneren, zijn van Straaten, Huis in het Veld (Nederlands), Wendt (Wiskunde) en Smit (Duits). Namen van leerlingen die ik me nog kan herinneren zijn: Willibrord ter Horst, Gerard van Beek, Jan Hendriks, Joke Huis in 't Veld, Peter v/d Spek, Loek en Frank Thomassen. Wat ik nog wel weet is, dat je destijds op school niet mocht roken. Later mochten de derde en vierde klassers dit wel. Op het schoolplein liep je tijdens de pauzes, rondjes om de school, waarbij er toch stiekem gerookt werd met een sigaret in je hand in de jaszak. Opgemerkt wordt dat ik sinds mijn 24e jaar niet meer rook, maar ja toen was dat stoer.

Gerardus Majella (M)ULO, 1965

De strenge directeur de heer Matze.

De strenge directeur de heer Matze

Gerardus Majella (M)ULO, 1954

De geschiedenis leraar van der Heiden, na een antwoord van een leerling (Frances Schaap): dat slaat als een tang op een varken, en dan mag jij raden wie het varken is!.

De geschiedenis leraar van der Heiden, na een antwoord van een leerling (Frances Schaap): dat slaat als een tang op een varken, en dan mag jij raden wie het varken is!

Gerardus Majella (M)ULO, 1966

?