Gerardus Majella

Noordstraat in Wanroij, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gerardus Majella, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gerardus Majella foto

Op Gerardus Majella vind je 0 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd, waar ik goede herinneringen aan heb.

Leuke tijd, waar ik goede herinneringen aan heb. Gewoon relaxt en gezellig. De strakke discipline bij het binnengaan van de school: de eerste bel, de tweede bel.... En oh wee, als je je mond open deed tussen die twee bellen! Lieve juffrouw Marjan en juffrouw Carla, grappige meneer Koppes (met de minicooper), zingende meneer van Hout en de strenge (doch rechtvaardige) meneer Verbruggen. Goede vriendinnen aan overgehouden. Het was leuk om enkele jaren geleden, tijdens de vrijgezellendag van Astrid, bij Gerrit Verbruggen thuis weer oude herinneringen op te halen!

Gerardus Majella, 1977

voetballen was uit den boze, maar we hebben i.

voetballen was uit den boze, maar we hebben i.p.v. gym 1 keer gevoetbald met de meester erbij. Dan dew eg terug naar huis- vechten- bandelen-knikkeren-tollen etc. Bij het hhofd meneer Wychen appels jatten un de tuin, naast de school. Op de meisjesschool verderop rottig- heid uithalen. Ik ben nu 70 jaar, dat was plm van 1940 tot 1946

Gerardus Majella, 1939

De mooie tekeningen op het bord van juffr.

De mooie tekeningen op het bord van juffr. Carla, een briefje van f 25 vangen bij meester Koppes, de "geschiedenis"lessen van meester Verbruggen en juffr. Will die haar enkelband scheurde met touwtje springen. Kerstliedjes oefenen in de hal, levend stratego op sportdag, en GRENZEN op het schoolplein niet te vergeten!! Ja dat waren nog eens tijden!

Gerardus Majella, 1981

?