Gemeentelijke school voor Havo

Zocherstraat 23 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

816 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke school voor Havo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke school voor Havo foto

Op Gemeentelijke school voor Havo vind je 190 klassenfoto’s en 816 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Voor die tijd een prima kantinevoorziening.

Voor die tijd een prima kantinevoorziening. De opmerking van mevrouw Koster; ''Tosti'', galmt af en toe nog steeds door mijn hoofd. De directeur (Oornick of zoiets) was een onbereikbare man, mevrouw Poelgeest (je kon er niet omheen) was duidelijk zeer bereikbaar en in mijn ogen de ''echte". Duits van een echte duitse (Hannelore von Vollenhove geboren in Deuerling, zo stelde zij zich voor), daardoor zelfs Faust gaan lezen. Namen van klas/kamp genoten; Vincent de Groot (woonde naast school), Irma Neuzerling (woonde om de hoek), Jose, Rene, Danuta Gozinsky, Leo Moulin (werkte jaren geleden in het concertgebouw), Monique Peti(e)t. Ko (of Co) Zwaan uit Zwanenburg. Ik denk nog even verder na.

Gemeentelijke school voor Havo, 1973

In de 3e blijven zitten en helaas niet voldoende cijfers in de 4e klas en dus in 1978 van school gegaan.

In de 3e blijven zitten en helaas niet voldoende cijfers in de 4e klas en dus in 1978 van school gegaan. Klasgenoten die ik mij nog kan herinneren: Fokke van Veen, Astrid Droge, Liesbeth Grosheide, Joan Sluijter, Marian Kuiper, Petra Koot. In de 1e naar Heino, 2e naar Texel, 4e naar Praag. Ik woonde vlak naast school, wat leuke en minder leuke momenten gaf. Leraren: mevr. Ploegsma, mevr Bles (geschiedenis), de zusjes Lohman, Gevers, van Wijk, Els Zaalberg, hr. Smit (tekenen). uiteraard Braaksma en Kuit voor gym. Het feest in 1974 of 1975 dat de school zoveel jaar bestond met de disco van Ad Visser.

Gemeentelijke school voor Havo, 1973

Later is het toch nog goed gekomen.

Later is het toch nog goed gekomen

Gemeentelijke school voor Havo, 1967

?