Gemeentelijke Scholengemeenschap (GSG) (zie ook, Gemeentelijk Lyceum en Esdal College)

Oosterstraat 78 in Emmen, ( Toon op kaart )

1378 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke Scholengemeenschap (GSG) (zie ook, Gemeentelijk Lyceum en Esdal College), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke Scholengemeenschap (GSG) (zie ook, Gemeentelijk Lyceum en Esdal College) foto

Op Gemeentelijke Scholengemeenschap (GSG) (zie ook, Gemeentelijk Lyceum en Esdal College) vind je 170 klassenfoto’s en 1378 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Veel lol gehad met Janita.

Veel lol gehad met Janita. (Heb je 'onze' witte blouse met paarse strepen/bloemetjes nog? Was ook wel toevallig dat we bij Nederlands van Van Reidt in dezelfde blouse naast elkaar zaten.) Leuk om te lezen dat het goed met je gaat!

Gemeentelijke Scholengemeen..., 1988

Op introductiekamp met 1H naar Dwingeloo(?), Hummel "pleeg geen gesstelijke prostitutie t.

Op introductiekamp met 1H naar Dwingeloo(?), Hummel "pleeg geen gesstelijke prostitutie t.o.v. je buurman/vrouw", totale wanorde bij mevr. Holstein (Frans), Nederlands van (Catweazel)Berends, Euregio-excursie, Sauerland, files in de gangen...tjee, ik heb zelfs mun examenfotoboek nog. Oja, ik woon nu in Stadskanaal

Gemeentelijke Scholengemeen..., 1978

Berends met kunst aan plafond, Jansen met vlinderstrik en Stravinsky, Janitschek met Kopfkenners en zijn emmertje (even pissen om de hoek ;-)) , Rinzema met Regio "Sit in four rows please!" , Santhagens die eigenlijk jouw tekening maakte, Mantano halen

Berends met kunst aan plafond, Jansen met vlinderstrik en Stravinsky, Janitschek met Kopfkenners en zijn emmertje (even pissen om de hoek ;-)) , Rinzema met Regio "Sit in four rows please!" , Santhagens die eigenlijk jouw tekening maakte, Mantano halen voor Lippold in het snoepwinkeltje en zo zijn er veel meer herinneringen... Ben begonnen op VWO (klas 1, 2 en 3) geëindigd op HAVO (klas 4 en 5). Sauerland (Brilon) klas 4 was heel erg gezellig. Ben ook vanaf de eerste klas lid geweest van het schoolkoor. Er moet een klassefoto gemaakt zijn van Havo 4, wie heeft er een exemplaar? Mail me dan a.u.b.

Gemeentelijke Scholengemeen..., 1979

?