gemeentelijke Scholengemeenschap de Schothorst

Keerkring 20-24 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van gemeentelijke Scholengemeenschap de Schothorst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 13

Op gemeentelijke Scholengemeenschap de Schothorst vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 1

Reünie!

Op 16 november 2019 is de reünie van onze school, het Schothorst College! In 2019 bestaat 't Atrium 50 jaar en dit vieren ze met een reünie. Omdat onze school in 't Atrium is opgegaan, is deze reünie ook voor de oud-leerlingen van het Schothorst College. Tijdens de reünie wordt iedereen ingedeeld bij zijn/haar oud-klasgenoten om herinneringen op te halen, gezellig bij te kletsen en een nieuwe klassenfoto te maken. Daarna kun je een les volgen bij jouw favoriete leraar, genieten van het buffet en een biertje om vervolgens los te gaan op de dansvloer. Meer informatie kun je vinden op https://atrium.heefteenreunie.nl/. We zouden het erg waarderen als je iedereen die je nog kent uit die tijd op de hoogte brengt van de reünie, bijvoorbeeld door dit bericht te delen. Wij hebben er zin in, jij toch ook?

2019, Carmen
?