Gemeentelijke PABO

Fred. Roeskestraat 98 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

107 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke PABO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke PABO foto

Op Gemeentelijke PABO vind je 2 klassenfoto’s en 107 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Oke ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en dan moet ik zelfs nog eerlijker zijn ik was er heel erg veel niet.

Oke ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en dan moet ik zelfs nog eerlijker zijn ik was er heel erg veel niet. Ik vind het dan ook jammer dat ik geen enkele foto meer heb van deze periode. Maar mensen als Jip, Marjon, Aster, Marijke, Babette en Baukje zal ik niet vergeten. Ons optreden als Zweers en de Etterbuiltjes in de Aula staat mij nog bij aangezien dat sowieso mijn eerste optreden als bassist was. Spijt dat ik de PABO niet heb afgemaakt heb ik niet aangezien het niet echt de roeping was die ik zocht. Wat ik wel zoek weet ik nog steeds niet. Mijn dank aan mijn toemalige jaargenoten die ondanks mijn minieme verblijf dat jaar onvergetelijk hebben gemaakt

Gemeentelijke PABO, 1988

De blokkendoos in de Fred.

De blokkendoos in de Fred.Roeskestraat en een paar noodgebouwtjes aan de overkant. De trap of bielzen voor de school waren op warme dagen veel prettiger dan binnen zitten. Gemodder met tentamenbriefjes. Vakken die ik ook nu nog niet beheers en de rituele blokfluitverbranding na de laatste muziekles. Maar Erik Bartling heeft me geleerd te leren lezen, en grondig. Het allerleukst? Kerstdiner organiseren voor de hele bende; omdat we niet wéér snert en oliebollen wilden.

Gemeentelijke PABO, 1988

Wat een overgang.

Wat een overgang. Van de Zeevaartschool met bijna alleen jongens die praten over vrouwen en drank naar de Pabo met bijna alleen maar meiden. Die hebben het heel ergens anders over! Het heeft even geduurd voordat ik dat ook kon.

Gemeentelijke PABO, 1988

?