Gemeentelijke Openbare Lagere School Gevers Deutz Terwee

Terweeweg 106 in Oegstgeest, ( Toon op kaart )

341 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke Openbare Lagere School Gevers Deutz Terwee, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke Openbare Lagere School Gevers Deutz Terwee foto

Op Gemeentelijke Openbare Lagere School Gevers Deutz Terwee vind je 36 klassenfoto’s en 341 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Pa van Leeuwen, de hoofd onderwijzer.

Pa van Leeuwen, de hoofd onderwijzer. Juffrouw Mazurel, Juffrouw van Griethuysen, Meester A.J.Knobbout en mijn beste vriend Jan van der Steen. Waar is hij?Nog eens een wandeling door Oegstgeest maken en je oude school bezoeken? Ga dan naar www punt wimhoogerdijk punt i n f o schuine streep oegstgeest Ruim 30 pagina's met foto's en wetenswaardigheden van het heden en verleden van Oegstgeest.

Gemeentelijke Openbare Lage..., 1947

Leraren: Juffrouw Mazurel, meneer de Koning, mevrouw Kers en meneer Salman'.

Leraren: Juffrouw Mazurel, meneer de Koning, mevrouw Kers en meneer Salman'. mijn emailadres is robinhonders gevolgd door aapje ''heet'' (vertaal naar engels) mail punt kom (met c)

Gemeentelijke Openbare Lage..., 1971

Een school met een onvervalste J.

Een school met een onvervalste J.B. Schuil meester (Knobbout) en verder herinner ik me nog dat we tot en met de 2e met kroontjespen schreven (wordt niet geloofd).

Gemeentelijke Openbare Lage..., 1967

?