Gemeentelijke muziekschool

Lange nieuwstraat 2 in Utrecht, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke muziekschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke muziekschool foto

Op Gemeentelijke muziekschool vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met onze drumfanfare, kregen wij HAFA lessen van Jan Willem Veerman, in het Philharmonisch orkest meegespeeld als trompettist en reizen meegemaakt naar Duitsland, GB en Denemarken.

Met onze drumfanfare, kregen wij HAFA lessen van Jan Willem Veerman, in het Philharmonisch orkest meegespeeld als trompettist en reizen meegemaakt naar Duitsland, GB en Denemarken. Prachtige tijd gehad en momenteel speel ik nog steeds in een BigBand (zie www.pommeren.nl) Misschien leuk om nog eens samen te spelen.

Gemeentelijke muziekschool, 1966

Gitaarles bij Nel Beukenkamp.

Gitaarles bij Nel Beukenkamp. Veel leuke herinneringen aan. An Dekkers en Peter Quiette zijn de enige namen die ik me nog herinner uit die tijd. Nog een paar jaar harples maar gestopt (helaas) wegens tijdgebrek

Gemeentelijke muziekschool, 1969

weet niet precies wanneer ik erop of eraf ging ,ik heb op deze school samen met mijn zussen gina en linda balletles gehad.

weet niet precies wanneer ik erop of eraf ging ,ik heb op deze school samen met mijn zussen gina en linda balletles gehad

Gemeentelijke muziekschool, 1972

?