Gemeentelijke Middelbare Handelsavondschool

Rembrandtlaan in Hilversum, ( Toon op kaart )

20 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke Middelbare Handelsavondschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke Middelbare Handelsavondschool foto

Op Gemeentelijke Middelbare Handelsavondschool vind je 1 klassenfoto’s en 20 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Omdat dit een makkie voor mij was toch maar besloten de ULO te gaan doen.

Omdat dit een makkie voor mij was toch maar besloten de ULO te gaan doen.

Gemeentelijke Middelbare Ha..., 1966

Dezelfde herinnering als Cecilia van der Linden: Tijdens de Engelse les van de leraar (naam niet meer onthouden) die wij 'the gentleman' noemden, kwam inderdaad de concierge lijkbleek binnen met de mededeling dat Kennedy was neergeschoten.

Dezelfde herinnering als Cecilia van der Linden: Tijdens de Engelse les van de leraar (naam niet meer onthouden) die wij 'the gentleman' noemden, kwam inderdaad de concierge lijkbleek binnen met de mededeling dat Kennedy was neergeschoten. Ook voor mij is dat een herinnering die mij altijd is bijgebleven. Heel ingrijpend was dat. Verder: leuke school met mensen die heel bewust voor hun toekomst werkten.

Gemeentelijke Middelbare Ha..., 1963

De namen van de leraren kan ik me niet meer herinneren, maar ik kon goed met ze opschieten, leuke school.

De namen van de leraren kan ik me niet meer herinneren, maar ik kon goed met ze opschieten, leuke school. Zal nooit vergeten die avond dat de concierge zomaar de klas binnen kwam lopen met een spierwit gezicht, de leraar vroeg wat komt u nu doen meneer....? De concierge zei, er is iets verschrikkelijks gebeurd, ze hebben president Kennedy neergeschoten, je kon een speld horen vallen in de klas, iedereen was onder de indruk. We hebben die avond echt niet veel geleerd. Van enkele klasgenoten kan ik mij de namen nog herinneren. Albert van Minnen (deed toen aan wielrennen), Greet Benschop (vriendin), Jeanette Grouwstra (vriendin, helaas uit het oog verloren), Marijke Theunissen, Gita...? (woonde toendertijd op de Larenseweg).

Gemeentelijke Middelbare Ha..., 1963

?