gemeentelijke MAVO

Jan van Bloisstraat in Tholen, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van gemeentelijke MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

gemeentelijke MAVO foto

Op gemeentelijke MAVO vind je 15 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

1965 - 1969 Fantastische tijd gehad.

1965 - 1969 Fantastische tijd gehad. Hoe zou het zijn met men. van Trigt; Houps (de prettig gestoorde leraar frans) en vooral men. Tuts?? Ik zou ze graag nog eens spreken!!! Hield mij ook bezig met de schoolkrant: "SPUIT 11", organiseren van schoolavondjes met: Anneke van Tilburg, Cees Steendijk, Sjaak Istha enz. ====================== Inmiddels heb ik dankzij Schoolbank en Radio2 een geweldige week gehad. Ik mocht in de week van jaren 60 op Radio2 (van 21 t/m 25 februari 2005) op zoek naar mijn (examen)klas van toen. Met behulp van het programma "adres onbekend" met Kirsten Vollema en Ron Kars heb ik mijn examenklas uit 1969 teruggevonden!! Ook weer urenlang gesproken met Meneer Houps, meneer Thoutenhoofd, Meneer Tuts en Meneer Venekamp. Bijna alle klasgenoten waren op de grote klassenfuif in de studio in Hilversum. Wij zijn tevens uitgeroepen tot de leukste klas van de jaren 60 !!en mogen daarom met zijn allen naar de musical HAIR!!!!!! Geweldig leuke week geweest en ik ben hartstikke dankbaar, dat ik mijn klasgenoten in blakende gezondheid weer opnieuw heb kunnen spreken. Bedankt: Kirsten, Ron en de mensen van deze site voor de fantastische week van de jaren 60!! en bedankt Stairway Productions voor de kaartjes van HAIR!!

gemeentelijke MAVO, 1965

De school heette toen nog gemeentelijk ULO.

De school heette toen nog gemeentelijk ULO. Er was toen een dependance op het speelterrein en in de Dalemsestraat in de openbare school. Ik heb de verhuizing nog meegemaakt van de school aan de markt naar de Jan van Bloisstraat. Ik herinner me een rokende meneer Nobels in het natuurkunde lokaal. Ook meneer Dingemanse was toen nog aan de school verbonden. Het was daar altijd lekker warm. Duits bij mevr. Maurer. Biologie bij meneer van Veen. Ik zat in de wiskunde klas Jan(v.d.Velde) Woonde je vroeger in de polderstraat?

gemeentelijke MAVO, 1960

Toffe School.

Toffe School. Leuke tijd gehad,vooral met leraren pesten. Vooral Almekinders en de wiskundeleraar,ben zijn naam ff kwijt.Onze eindejaarsstunt viel ook niet echt goed bij bepaalde leraren geloof ik, de reactie van Van brakel loog er niet om.

gemeentelijke MAVO, 1983

?