Gemeentelijke Helinium (GSG)

Fazantenlaan 1 in Hellevoetsluis, ( Toon op kaart )

884 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke Helinium (GSG), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke Helinium (GSG) foto

Op Gemeentelijke Helinium (GSG) vind je 49 klassenfoto’s en 884 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vond het in de brugklas verschrikkelijk stom.

Vond het in de brugklas verschrikkelijk stom...had geluk dat ik veel kon kletsen met Ramon Korbee,(natte proppen) deed absoluut niet mijn best en belandde op de Mavo..deed ook daar niet zo mijn best... Ik had een goeie vriendin, Martine Alessie, we zijn op den duur beetje 'zwarte meisjes' geworden. Vond het verder op de Mavo niet echt supergaaf ofzo, wie ik wel nog s wil zien zijn: Femke vd Heide, Marjan vd Brug.

Gemeentelijke Helinium (GSG), 1985

Ik ben op deze school gekomen toen deze nog niet was afgebouwd.

Ik ben op deze school gekomen toen deze nog niet was afgebouwd. Eerst in De Kern les gehad. Conciërge De Boef met een bel voor de lesuren, pauze rond de kerk in Nieuw Helvoet. Daarna in de 'noodschool' die ik nooit tot steen heb zien verworden. Gratis chocomel van De Boef uit de automaat, zingen met klas in het overblijflokaal. Van Gessel die een deuk in zijn tafel sloeg van woede. Veel jongens verliefd op De Champs (lerares Nederlands). Neukende eenden op de binnenplaats (dit werd in de schoolkrant ook zo omschreven en aanstootgevend bevonden). Teveel om op te noemen, een erg leuke tijd!

Gemeentelijke Helinium (GSG), 1977

Ach ja herinneringen.

Ach ja herinneringen... De geur van smeltende plastic-bekkertjes op de gas-kachels iedere winter. Schaatsen op het veld tegenover de school. In de zomer inslaap vallen in klas omdat het zo warm was. Rondjes lopen rond de school tijdens lunch.

Gemeentelijke Helinium (GSG), 1985

?