Gemeentelijke Basisschool Niel

Vredestraat 38 in Niel, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke Basisschool Niel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijke Basisschool Niel foto

Op Gemeentelijke Basisschool Niel vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik vond het echt super leuk op deze school vooral de mensen met wie ik omging, want met de meeste heb ik nog altijd contact in het dagelijks leven zoals bv: liz, britt, Sylvie, Sarina, en nog vele anderen (als er iemand nog foto's zou hebben zou je die da

Ik vond het echt super leuk op deze school vooral de mensen met wie ik omging, want met de meeste heb ik nog altijd contact in het dagelijks leven zoals bv: liz, britt, Sylvie, Sarina, en nog vele anderen (als er iemand nog foto's zou hebben zou je die dan eens kunnen doorsturen aub :) ) x

Gemeentelijke Basisschool Niel, 1999

Toen nog de gemeentelijke meisjesschool Schuttershofstraat waar ik met heel veel plezier op de lagere schoolbanken vertoefde.

Toen nog de gemeentelijke meisjesschool Schuttershofstraat waar ik met heel veel plezier op de lagere schoolbanken vertoefde. Fijne herinneringen aan alle leerkrachten en ontstaan van vriendschappen die nog tot op heden duren.

Gemeentelijke Basisschool Niel, 1969

?