Gemeentelijke Basisschool Het Anker

Pannenstraat 132 in Heist-aan-Zee, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijke Basisschool Het Anker, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 4

Op Gemeentelijke Basisschool Het Anker vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 2

1e jaar ; Meester Hilderso...

1e jaar ; Meester Hilderson 2e jaar : Meester Vlietinck 3e jaar : Meester Leliaert , gaf ook muziekles aan de fanfare Ste Cecilia 4e jaar : Meester Walgraeve , ook pianoleraar 5e jaar ; Meester Meseure Werner 6e jaar : Meester Meseure Albert 7e jaar : Meester Van Poucke - directeur - 1950 - 3e jaar zat Yvan Moerman alias " Jimmy Frey " .

2009, Deleted

ik zat in het 1ste en 2de bij ...

ik zat in het 1ste en 2de bij meester goethals, in het 3de en 4de bij meester van halewijn en in het 5de en 6de bij meester vlietinck van de kleuterleidsters herinner ik me best juffrouw de groote onze directeur was meester van poucke leuk was dat er soms een regiment soldaten logeerde in het gebouw heb ik later nog piano voor volwassenen geleerd en nu zit mijn kleindochter anouk er

2013, marc
?