Gemeentelijk Ziekenhuis Arnhem, Rijnstaeteziekenhuis

Wagnerlaan 55 in Arnhem, ( Toon op kaart )

21 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijk Ziekenhuis Arnhem, Rijnstaeteziekenhuis, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 25
  • Schoolgenoten 21

Op Gemeentelijk Ziekenhuis Arnhem, Rijnstaeteziekenhuis vind je 25 klassenfoto’s en 21 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 29

opleiding ziekenverzorging...

opleiding ziekenverzorging

2004, Deleted

Deze opleiding niet afgemaakt ...

Deze opleiding niet afgemaakt maar wel een hele leuke tijd gehad (Zuster Polkamp en zuster Jansen). Werk nu (weer) in het ziekenhuis in Arnhem, nu als doktersassistente op de poli.

2004, Deleted

Ik werk nog steeds in de verpl...

Ik werk nog steeds in de verpleging en nog steeds met veel plezier. Maar de leerlingentijd was toch de mooiste tijd. Samen met Meta van Velden, Greet van den Bosch, Jorika Marie, Corie van der Kamp, Riet Oostendorp, Elly Pattiruhu, Nel Machielsen, Jaap Klijnsma, Margot Onneking en nog veel meer. Denk nog vaak aan Zuster Schornagel, Broeder Henkelman en Broeder Tros, enne.... Hoe heette ze ook al weer, ze noemde ons "haar couveesjes". Dansles bij Wensink, onze tennisbaan, De Rutecks, Feestjes bij Gerard en Simon.

2004, Deleted
?