Gemeentelijk Lyceum Rijswijk

van Vredenburchweg ? in Rijswijk, ( Toon op kaart )

145 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gemeentelijk Lyceum Rijswijk, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Gemeentelijk Lyceum Rijswijk foto

Op Gemeentelijk Lyceum Rijswijk vind je 59 klassenfoto’s en 145 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Aardrijkskunde: van Sandwijk, Biologie: Bernasco, de Mots, Duits: Melai, Engels: van der Bijl, Frans: Burm, de Rooy, Geschiedenis: Maarsen, Grieks: van Nierop, Gymnastiek: Lange, Latijn: Breemen, Eggermont, Holleman, Muziek: Prick van Wely, Natuurkunde: S

Aardrijkskunde: van Sandwijk, Biologie: Bernasco, de Mots, Duits: Melai, Engels: van der Bijl, Frans: Burm, de Rooy, Geschiedenis: Maarsen, Grieks: van Nierop, Gymnastiek: Lange, Latijn: Breemen, Eggermont, Holleman, Muziek: Prick van Wely, Natuurkunde: Scheygrond, Stradmeijer, Nederlands: Stobbe, Eikelenboom, van Sas, Scheikunde: Ginjaar Maas, Tekenen: Dragt, Wiskunde: Vonk, Wasch(zeg, klein meidje van), Heidenrijk. Klassen: 1c, IIa, IIIb, IV, Vbeta, VIbeta, VIbeta(oops:2x). Sinds 1960 beste vriend nog steeds: Frank Moquette(IIa). Te veel leuke herinneringen: oa. in 1c op een vrijdag de "grassprietjes-affaire" bij Stobbe (Ned). Ga naar het "GLR" voor 7 geindexeerde klassefoto's!

Gemeentelijk Lyceum Rijswijk, 1959

Alleen in de derde HBS gezeten.

Alleen in de derde HBS gezeten. Axel van Willigenburg, Odette ? , Yvonne Dammers, Louis Bieger, Louis Geelhoed. Zie ook Atlascollege Karmozijnstraat 2 en R'wijkse Openbare Scholengemeenschap (ROS) Karmozijnstraat ?

Gemeentelijk Lyceum Rijswijk, 1967

Twee klasgenoten zijn nog altijd mijn beste vriendinnen: Tineke Roelands en Ellen van Zant.

Twee klasgenoten zijn nog altijd mijn beste vriendinnen: Tineke Roelands en Ellen van Zant. En Boudewijn van Gelder en Frank Moquette heb ik via deze site weer ontmoet! Met veel plezier denk ik terug aan de ontzettende lol die we konden hebben in de klas (met meneer Eggermont die vol vuur een zwaardgevecht kon nadoen) en buiten de school, oa met slootje springen en een zakje patat halen toen er voor het eerst een frietkraampje verscheen, ik geloof op de Huis te Landelaan. De emancipatie was op het gym nog niet erg doorgedrongen. Wat denk je van uitspraken als: 'meidje, ga jij toch naar de huishoudschool' (Wasch)of: 'tja, ik heb nu alle jongens een beurt gegeven, nu móet ik wel een meisje een beurt geven' (Scheygrond)!

Gemeentelijk Lyceum Rijswijk, 1959

?