gemeentelijk lyceum

ds.van dijkweg in Doetinchem, ( Toon op kaart )

178 scholieren

Bekijk de volledige pagina van gemeentelijk lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

gemeentelijk lyceum foto

Op gemeentelijk lyceum vind je 42 klassenfoto’s en 178 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De biljard-uurtjes met Joop D.

De biljard-uurtjes met Joop D. bij café Pluijgers waren de leukste.

gemeentelijk lyceum, 1961

Hoofdgebouw mooi oud pand (gelukkig staat het er nog).

Hoofdgebouw mooi oud pand (gelukkig staat het er nog). We hadden daar tekenen, maatschappijleer (aparte, stoer aandoende lerares), muziek en biologie; afd. mms zat in bijgebouwtje. Leraar Engels (Capelle) werkte toen al met bandrecorder. Beetje verstrooide man. Leraren Duits en geschiedenis waren minder. Ik kwam daar op school rechtstreeks vanuit Amsterdam, wat knap wennen was in die tijd. Ben er twee jaar geweest. Namen als Coby Jolink, Noudie Sponhof , Nel en Ans Hulshof zijn me op een plezierige manier bijgebleven, met bijbehorende herinneringen. Koninginnedag vieren in Doesburg. Tussen de lesuren door kon je in een heel klein winkeltje op een hoek, tegenover de park-ingang iets te snoepen halen.

gemeentelijk lyceum, 1964

Les in fonetisch Engels.

Les in fonetisch Engels. Wat een ramp...!!! (op de RHBS in Groningen kon ik weer helemaal opnieuw beginnen !) Bij een zonsverduistering mochten we buiten niet even kijken ! Al die leerlingen die zich moesten verplaatsen over veel te smalle trappen. (Vluchtwegen ? nooit van gehoord) Toelatings-examen in het SPAANS !

gemeentelijk lyceum, 1961

?