Gelders Opleidingsinstituut

Willem Pijperstraat 21 in Arnhem, ( Toon op kaart )

43 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Gelders Opleidingsinstituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Gelders Opleidingsinstituut foto

Op Gelders Opleidingsinstituut vind je 0 klassenfoto’s en 43 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Tja, wist eigenlijk niet goed wat ik na de HAVO wilde en was nog wel eens met make-up aan het klooien, dus misschien was dit dan wel iets.

Tja, wist eigenlijk niet goed wat ik na de HAVO wilde en was nog wel eens met make-up aan het klooien, dus misschien was dit dan wel iets. Het ging me eigenlijk om de visagie, dus werd al snel duidelijk dat het niet helemaal de goede richting was (was slechts een bijvak). Maar ja, dure opleiding, dus verplicht afmaken en elke keer anderhalf uur in de bus. Theorie ging erg gemakkelijk, praktijk iets minder. 2x zakken op electrisch ontharen en toen kwam het harsen en mocht je daarvoor examen doen. Duur harsapparaat aangeschaft en maar oefenen. Uiteindelijk toch het felbegeerde papiertje gehaald, maar doe er niets meer mee.

Gelders Opleidingsinstituut, 1985

Heb het hier ontzettend leuk, heel veel geleerd en gelachen.

Heb het hier ontzettend leuk, heel veel geleerd en gelachen. Kan mezelf nu schoonheidsspecialiste noemen!!

Gelders Opleidingsinstituut, 2000

.

Gelders Opleidingsinstituut, 2000

?