Geert Grooteschool voor LEAO

Parelhoenstraat 4 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

191 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Geert Grooteschool voor LEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Geert Grooteschool voor LEAO foto

Op Geert Grooteschool voor LEAO vind je 28 klassenfoto’s en 191 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete herinneringen? Een paar leuke klasgenoten zoals Paula, Anneke, Karin, Sylvia, Joyce en 'hoekie', maar ik heb me hier niet echt gelukkig gevoeld.

Favoriete herinneringen? Een paar leuke klasgenoten zoals Paula, Anneke, Karin, Sylvia, Joyce en 'hoekie', maar ik heb me hier niet echt gelukkig gevoeld. Dat ligt niet aan de school want iedereen deed z'n best. Ik heb me verveeld en dat was niet zo bevordelijk voor mijn leerhouding. Na de reunie in 2001 weet ik dat ik voor een aantal docenten toch wel 'eng' was:-)

Geert Grooteschool voor LEAO, 1976

Leukste tijd en herinneringen was toch wel deze school.

Leukste tijd en herinneringen was toch wel deze school. Ging toen vooral om met Jeannette en Sylvia. We hebben veel schik gehad.

Geert Grooteschool voor LEAO, 1979

Een leuke Fratersschool.

Een leuke Fratersschool. Mw. van Dungen was een aardige juf in 3c. Later in 4c kregen we dhr. Wanterus??, stuk moeilijker. Medeleerlingen waren o.a. Bas Burgers, Jonny Coert, Harry Spijker, John Brons en niet te vergeten mug en het (enigste?) meisje van Aziatische afkomst Amy. Het zou leuk zijn om elkaar een te ontmoeten. Toen was het op zaterdag in de limonadebar. Nu wat anders. Van Bas weet ik nog dat hij een aardige zus had die volgens mij Vera heet en boven een café of iets dergelijks woonde. Ik hoop van jullie te horen. Gr. Gerard of Gert destijds uit Baarn.

Geert Grooteschool voor LEAO, 1968

?